01/02/2023

Zorg regelen in 5 simpele stappen

U wilt zorg regelen voor uw ouders. Maar waar begint u? Als u kiest voor particuliere thuiszorg helpt Omzorg u met het regelen van zorg in vijf eenvoudige stappen.

Onze werkwijze

Geen nodeloos ingewikkelde procedures, wel in 5 eenvoudige stappen naar zorg en ondersteuning die volledig is afgestemd op uw wensen en voorkeuren.

1. We maken met u kennis

Wij bezoeken u graag thuis voor een persoonlijke kennismaking. In dit gesprek brengen we de situatie en uw wensen en voorkeuren zo compleet mogelijk in kaart.

2. We organiseren de zorg

We maken een voorstel voor een rooster. Op basis van vaste dagen en vaste tijden. Als mantelzorger kun u indien gewenst meedraaien in dit rooster.

3. We stellen het zorgteam aan u voor

Op basis van uw voorkeuren en wensen doen wij ons best de juiste zorgverleners te selecteren. Wij kijken daarom naast de noodzakelijke diploma’s naar locatie, ervaring én persoonlijkheid van de zzp-ers.

4. We starten de zorg

Vanuit Omzorg krijgt u een vast persoonlijk aanspreekpunt die uw zorg zal coördineren. Hete vaste zorgteam zal er voor uw ouders zijn op de momenten die u heeft aangegeven, op vaste dagen en vaste tijden.

5. We ondersteunen u doorlopend

Bij vragen kunt u altijd terecht bij Omzorg. Op onze beurt vragen wij u regelmatig hoe het gaat. Ook rondom de zorg en ondersteuning die Omzorg biedt is er vaak nog genoeg te doen. Wij helpen u daar graag bij, bijvoorbeeld bij vragen over PGB zaken.

Welke zorg wilt u regelen?

Omzorg draagt met persoonlijke zorg en ondersteuning bij aan een prettige en zelfstandige thuissituatie voor uw ouders. Bent u opzoek naar dagzorg, nachtzorg of 24-uurs zorg? Lees hier meer over ons zorgaanbod.

Zelf uw zorg regelen

Het hoeft niet ingewikkeld te zijn. U hoeft niet lang te wachten tot zorg thuis kan starten; Omzorg helpt u met het organiseren van particuliere thuiszorg. Een vorm van zorg thuis waarbij u de regie houdt.