07/12/2021

Wat kan Omzorg ouderen bieden in de particuliere thuiszorg?

U of uw vader of moeder wilt het liefst thuis blijven wonen, ook als er zorg nodig is. Omzorg biedt particuliere thuiszorg voor ouderen die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen. Wij kunnen zorg leveren die u via de reguliere wijkverpleging niet kunt krijgen.

Meer tijd en aandacht van vaste zorgverleners. Op door u gewenste tijden.

Via ons ontvangt u zorg op door u gewenste tijden. En altijd met vaste zorgverleners. Zorgverleners die veel meer tijd voor u nemen. Zeker bij zorg bij u thuis vinden wij het heel belangrijk dat de zorgverleners een klein team met vertrouwde gezichten vormen. Ook in situaties van dementie, waar wij vaak zorg leveren, is dit van groot belang. En u hoeft niet te wachten tot de wijkverpleging tijd heeft voor u in de geplande wijkroute, maar kunt zelf aangeven wanneer u bijvoorbeeld aangekleed wilt worden of wilt douchen.

Dienstverlening van Omzorg

Afhankelijk van uw wensen kan Omzorg verschillende vormen van zorg leveren in verschillende situaties. De zorg kan variëren van gezelschap en begeleiding tot particuliere zorg en verzorging van blokken vanaf 5 uur overdag dan wel in de nacht. Elke zorgvraag is weer anders, maar er kan op een gegeven moment behoefte zijn aan zorg, dan wel een oogje in het zeil, ’s nachts. U heeft als mantelzorger dan gedurende nacht zelf ook een betere nachtrust.

En wij zijn als particuliere thuiszorgorganisatie gespecialiseerd in 24-uurs zorg, waarbij er gedurende de gehele dag en nacht een zorgverlener aanwezig is om voor u of uw naaste te zorgen.Omzorg biedt zowel volledige verzorging en verpleging als aanvullende particuliere zorg op de mantelzorg Wij kunnen als organisatie, anders dan andere partijen in de particuliere thuiszorg, heel goed aanvullend op u als mantelzorger ingezet worden. Zodat u een aantal dagen en/of nachten per week ontlast wordt. Maar uiteraard kan Omzorg ook de volledige verpleging en verzorging overnemen. Wij kijken graag samen naar de optimale oplossing voor uw specifieke situatie.

Omzorg verzorgt de planning

Omzorg verzorgt ook de planning voor de aanvullende (niet door Omzorg geleverde) zorg. Een belangrijke toegevoegde waarde van Omzorg is dan ook de ondersteuning van mantelzorgers met het uit handen nemen van de planning en administratie. Wij merken in de praktijk dat onze cliënten dit zeer waarderen.

Omzorg biedt maatwerkoplossing en werkt met vaste kleine teams

Omzorg is gespecialiseerd in de particuliere thuiszorg voor ouderen en biedt maatwerkoplossing, denkt mee en zoekt de juiste zorgverlener(s) die in vaste teams op door cliënt gewenste tijden de zorg bieden. Dat geeft antwoord op de vraag: “Wat kan Omzorg ouderen bieden in de particuliere thuiszorg?”.

Kortom, Omzorg is dè particuliere thuiszorg organisatie voor u als u:

☑ Een persoonlijke benadering op prijs stelt,
☑ Graag zorg ontvangt door vertrouwde gezichten,
☑ Op vaste door u gewenste tijden,
☑ Met zorgverleners die goed bij u of uw naaste passen,
☑ Indien gewenst aanvullende op de mantelzorg
☑ Waarbij de planning en administratie u zoveel mogelijk uit handen wordt genomen,