Vacatures op kantoor

Onze organisatie is in ontwikkeling en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s!
Onze actuele vacatures:

 

Financieel Administratief Medewerker (24-32 uur)

Als Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor een zeer divers takenpakket. Je komt te werken in een ambitieus bedrijf in de particuliere ouderenzorg waarbij de focus ligt op kwaliteit, efficiency en verbetering. Hierbij worden initiatief en persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd. Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van Omzorg en je bent mede verantwoordelijk voor het leveren van een uitstekende dienstverlening.

Over de functie

Als Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket en werk je rechtstreeks onder de directeur. Je bent verantwoordelijk voor de juiste, tijdige en accurate uitvoering van de administratie; waaronder de debiteuren- crediteuren-, facturatie-, salarisadministratie en grootboekadministratie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de zorgfacturen uit naam van ZZP’ers van en naar alle klanten, verricht je ondersteunende administratieve dienstverlening aan andere afdelingen binnen Omzorg en ben je vraagbaak voor de klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de zorgfacturen uit naam van ZZP’ers van en naar alle klanten, verricht je ondersteunende administratieve dienstverlening aan andere afdelingen binnen Omzorg en ben je vraagbaak voor de klanten.

Wij zijn toekomst gericht en vinden het dus ook belangrijk dat de kandidaat mogelijkheden tot verbetering in werkmethoden signaleert en mee nadenkt over optimalisatie van procedures binnen de organisatie.

Jouw profiel

 • Je bent een medewerker met een grote mate van zelfstandigheid.
 • Je schakelt gemakkelijk en houdt het hoofd koel in een hectische omgeving.
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
 • Onmisbaar in deze functie is een proactieve werkhouding en een hoge mate van accuratesse.
 • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 3-7 jaar werkervaring in financieel administratieve functies en
 • Je hebt kennis van relevante applicaties en automatiseringspakketten (in ieder geval Exact).  

Wat biedt Omzorg jou?

 • Als kwaliteitsspeler in de particuliere ouderenzorg bieden wij jou een uitdagende baan met veel zelfstandigheid.
 • Je ontvangt een marktconform salaris en voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen en verder op te leiden.
 • Het betreft een functie voor 24 tot 32 uur per week.
 • Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Zeist
 • Een flexibele invulling van uren is bespreekbaar.

Salarisindicatie gebaseerd op jouw ervaring en kunde tussen € 3.000 en € 3.600 op fulltime basis, exclusief  secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop en een telefoon, bijdrage pensioen, en opleidingsmogelijkheden.

Over Omzorg

Omzorg diensten BV is een ambitieus zorgbemiddelingsbedrijf. Wij ondersteunen mensen met particuliere (thuis)zorg, d.mv. een persoonlijke aanpak. Onze missie is om mensen de keuze te bieden zo lang mogelijk thuis in hun vertrouwde omgeving te blijven wonen, ook als zorg nodig is. Dit doen we door particuliere zorg thuis op maat te leveren. Van het bieden van gezelschap en begeleiding tot 24 uurs zorg. Vanuit de twee vestigingen (Zeist en Velp) werken de intercedenten aan het optimaal invullen van deze zorgvragen voor cliënten. Wij helpen cliënten ook met het aanvragen- en/of de verantwoording van Pgb’s. Ook ondersteunen we de zzp’ers in hun administratieve werkzaamheden, zodat de zzp’ers zich kunnen richten op wat ze het liefst doen: zorg verlenen!

Je komt terecht in een hecht en zeer betrokken team. Er is een open en positieve sfeer, er wordt hard gewerkt maar er is zeker ook voldoende ruimte voor gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling.

Je komt terecht in een hecht en zeer betrokken team. Er is een open en positieve sfeer, er wordt hard gewerkt maar er is zeker ook voldoende ruimte voor gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling.Interesse?
Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan ons profiel, dan is deze baan echt iets voor jou! Stuur je CV met korte motivatie naar administratie@omzorg.nl.

Meer weten over Omzorg?
Bekijk onze website Omzorg.nl of volg ons via Facebook. Benieuwd naar je toekomstige collega’s? Klik hier.

Wij geloven in de kracht van onze eigen werving en selectie. Van aangeboden hulp of ondersteuning hierin, zullen wij geen gebruik maken.