Particuliere thuiszorg van Omzorg. Betrouwbare, snelle en persoonlijke thuiszorg. Zorg van Omzorg

Particuliere thuiszorg Amersfoort

Informatie aanvragen

Bent u opzoek naar particuliere thuiszorg in Amersfoort en omstreken? Omzorg Amersfoort biedt uitkomst.

Voor particuliere thuiszorg in Amersfoort en omstreken bent u bij Omzorg aan het juiste adres. Omzorg is vertrouwd in het regelen van persoonlijke zorg en ondersteuning in Amersfoort, Leusden, Soest, Baarn, Barneveld, en daarbuiten. Wij kunnen u voorzien in vele vormen van particuliere thuiszorg. Van verpleging & verzorging tot mantelzorg ondersteuning. Daarnaast helpen wij u met uw administratie en indicatie of PGB-aanvraag.

Persoonlijke zorg vraagt om een persoonlijke aanpak

Particuliere thuiszorg Amersfoort via Omzorg voelt vertrouwd door onze persoonlijke aanpak. Wij stellen een klein zorgteam van ervaren professionele zorgverleners uit regio Amersfoort voor u samen. Zo heeft u altijd een vertrouwd gezicht over de vloer. We spreken met u af wanneer de zorgmomenten plaatsvinden.

Particuliere thuiszorg Amersfoort dienstverlening

Omzorg Amersfoort kan een breed scala aan verschillende diensten organiseren. Lees informatie over drie uitgelichte diensten door op het plusje rechts te klikken. Of bekijk alle diensten waarin wij u kunnen voorzien.

Hoe werkt particuliere Thuiszorg Amersfoort?

Zorg ontvangt u snel na onze kennismaking. Zodra wij uw zorgvraag in kaart hebben gebracht starten we met het maken van een planning. Zorg is altijd op maat en voor ieder anders. Met Particuliere thuiszorg Amersfoort via Omzorg bent u verzekerd van uitstekende zorg en een warm vertrouwd gevoel.

Kom in contact voor een gratis intakegesprek en advies.

24 uurs zorg

In de provincie Utrecht biedt Omzorg 24-uurs zorg Amersfoort. Onder 24-uurs zorg valt verzorging en verpleging die erop gericht is om te zorgen dat u thuis kunt blijven wonen in uw vertrouwde omgeving. Ons zorgteam van professionele zorgverleners staat 24 uur per dag voor u klaar.

Bij 24-uurs zorg Amersfoort is het belangrijk om een goede band te hebben met uw zorgverleners. Zij zijn immers hele dagen bij u in huis. Omzorg besteedt dan ook veel zorg aan de selectie van uw zorgteam. Wij willen er zeker van zijn dat uw zorgteam qua karakter bij u past. Een goed zorgteam zorgt voor een gevoel van zekerheid bij u en uw omgeving.

Meer informatie Neem contact op

Hulp bij PGB aanvragen

Met een persoonsgebonden budget (PGB) kunt u zelf zorg inkopen. Omzorg biedt hulp bij PGB aanvragen om u te ondersteunen bij de soms ingewikkelde en omslachtige processen. Wij kunnen u helpen met het aanvragen van een indicatie, maar ook met een herindicatie wanneer uw huidige indicatie niet toereikend is.

Daarnaast helpt Omzorg met het opstellen van een budgetplan en een zorgplan. Wij helpen u met het bewust inzetten van uw PGB zodat u overzicht heeft over de zorg waar u recht op heeft.

Meer informatie Neem contact op

Nachtzorg

Een goede nachtrust is van groot belang, zeker als u ziek bent of als mantelzorger voor een zieke dierbare zorgt. Met nachtzorg Amersfoort van Omzorg krijgt u deze welverdiende nachtrust. Onze deskundige zorgverleners waken over u tijdens waakdiensten of slaapdiensten.

Nachtzorg Amersfoort van Omzorg is tussen 23.00 uur ’s avonds en 7.00 uur ’s ochtends. Tijdens een waakdienst is de zorgverlener de gehele nacht beschikbaar om u te helpen. Een slaapdienst betekent dat u drie keer per nacht een beroep kunt doen op de zorgverlener.

Meer informatie Neem contact op