11/04/2018

Persoonlijke thuiszorg zorgt voor hechte band

Een positieve houding, goed proberen te luisteren en de tijd nemen voor iemand. Daarmee bereik je volgens Loes de best mogelijke persoonlijke zorg. “Wat je geeft, krijg je terug.”

Met haar oudste cliënt – een 95-jarige mevrouw – heeft Loes een heel hechte band. “Ik begrijp haar, ondanks dat ze haar spraak kwijt is. Ik ken haar wensen en heb aan een blik al genoeg. Ik koester het persoonlijke contact dat we hebben en ben daar dankbaar voor.”

Oprecht contact

Loes is zes jaar werkzaam via Omzorg. “Mijn collega’s voelen als familie; iedereen staat voor elkaar klaar. Ik probeer met iedereen oprecht contact te maken en raakvlakken te zoeken. Gelukkig herken ik dat ook bij mijn collega’s.”

Samenwerken

Zo persoonlijk kan goede particuliere thuiszorg zijn. Omzorg zoekt raakvlakken in samenwerking met professionele zorgverleners en is maatschappelijk betrokken.

Werkervaringsplekken

Naast onze cliënten helpen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door een werkervaringsplek aan te bieden binnen onze organisatie. Mede door onze verbinding met Samen voor Zeist ontstaan er verrassende en mooie ontmoetingen.

Benieuwd naar wat Omzorg voor u kan betekenen? Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij denken graag met u mee.

 

Zie hier de publicatie in de StadsPers, 11 april 2018