Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

Particuliere thuiszorg Aerdenhout

Informatie aanvragen

Wij organiseren persoonlijke en professionele particuliere zorg aan huis in Aerdenhout

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg aan huis in Aerdenhout? Dan bent u bij Omzorg Aerdenhout aan het juiste adres. Omzorg is vertrouwd in zorg en ondersteuning en heeft een groot netwerk van zelfstandige zorgverleners. Ook in de regio Aerdenhout. Dankzij persoonlijke zorg aan huis via Omzorg, kunt u opname in een zorginstelling voorkomen of uitstellen. Wij regelen uw particuliere thuiszorg aan huis  zodat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Bent u op zoek naar goede particuliere thuiszorg in de omgeving van Aerdenhout? Ook dan biedt Omzorg Aerdenhout de oplossing. Wij faciliteren ondersteuning en thuiszorg Aerdenhout in omliggende gebieden zoals Hoofddorp, Heemstede, Zandvoort, Bloemendaal en daarbuiten. Omzorg Aerdenhout wordt gecoördineerd vanuit ons kantoor in Zeist.

Particuliere thuiszorg aan huis in Aerdenhout

Particuliere thuiszorg Aerdenhout via Omzorg werkt volgens een eenvoudig stappenplan. Op die manier krijgt u de zorg die u nodig heeft zonder onnodig ingewikkelde procedures.

Onze dienstverlening begint met een kennismakingsgesprek waarin wij uw situatie en wensen in kaart brengen. Vervolgens stellen wij een zorgplan en indien nodig een zorgrooster op. Zo is voor u en uw omgeving duidelijk wat er gebeurt en wanneer het gebeurt. Op basis van uw voorkeuren stellen wij een zorgteam samen wat wij aan u voorstellen. Zodra dit gebeurd is kan de zorg beginnen.

Particuliere thuiszorg Aerdenhout – zorg aanbod

Omzorg Aerdenhout heeft een brede focus op particuliere thuiszorg diensten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld 24-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij dementie of parkinson, palliatieve thuiszorg en gezelschap organiseren. Ook kunt u zorg inzetten om  mantelzorgers (bijvoorbeeld uw partner of kinderen) te ontlasten.

U bepaalt wat u nodig heeft en wij verzamelen de professionals die uw combinatie van zorgdiensten invullen. Zo organiseren wij zorg op maat die u nodig heeft met alle ruimte voor persoonlijke aandacht.

Kom in contact voor een gratis intakegesprek en advies.

24-uurs zorg

U of uw vader of moeder wilt het liefst thuis blijven wonen, ook als er zorg nodig is. Wanneer een langdurig ziektebeeld zoals dementie of parkinson  geconstateerd is, kunt u ineens voor de moeilijke keuze staan: opname in een verpleeghuis of zorg thuis ontvangen. Met 24 uurs zorg thuis via Omzorg kunt u opname in een verpleeghuis voorkomen.

Informatie aanvragen Lees verder

 

Wij helpen u met de inhoud en planning, zodat u exact de zorg ontvangt die nodig is. Hiermee kunt u of uw naaste thuis blijven wonen in de vertrouwde omgeving. Het vaste team van professionele zorgverleners staat 24 uur per dag ...

Meer informatie Neem contact op

Zorg bij dementie

Wanneer bij uw partner of ouder dementie of de ziekte van Alzheimer is geconstateerd gaat u beide een onzekere periode tegemoet. Omzorg biedt met zorg bij dementie ondersteuning waarop u kunt rekenen. 

Informatie aanvragen Lees verder

 

Dementie zorg – thuis blijven wonen met dementie

Dementie en de ziekte van Alzheimer verlopen in verschillende stadia. In het eerste stadium hebben patiënten vaak last van vergeetachtigheid. Later komt hier vaak last met spreken en schrijven bij. Naarmate de ziekte vordert verliezen patiënten steeds meer de regie over het eigen leven. Omzorg helpt u bij zorg bij dementie door structuur en zekerheid creëren. Het volledige zorgplan ...

Meer informatie Neem contact op

Nachtzorg

Heeft u of uw naaste ’s nachts hulp nodig? Omzorg helpt u met het organiseren van nachtzorg aan huis zodat u ook ’s nachts verzekerd bent van goede zorg. Zo kunt u met een gerust gevoel genieten van een goede nachtrust. Nachtzorg thuis via Omzorg kan als waaknacht of slaapnacht worden ingezet.

Informatie aanvragen Lees verder

Nachtzorg thuis: hulp in de nacht voor ouderen

Nachtzorg aan huis kan via Omzorg worden ingezet wanneer er ook ’s nachts begeleiding, verzorging of verpleging nodig is. Soms is het voor ouderen niet verstandig om ’s nachts alleen thuis te zijn. Bijvoorbeeld wanneer het ziektebeeld Alzheimer of ...

Meer informatie Neem contact op