Particuliere nachtzorg aan huis

Informatie aanvragen

Heeft uw vader of moeder last van nachtelijke onrust (dementie)? Of is er sprake van valgevaarlijkheid? Omzorg helpt u met het organiseren van nachtzorg aan huis zodat u ook ’s nachts verzekerd bent van goede zorg. 

 

Is particuliere nachtzorg aan huis passend voor uw naaste?

Wilt u zeker weten dat het ook in de nacht goed gaat met uw partner, vader of moeder? Nachtzorg aan huis kan via Omzorg worden ingezet wanneer er ook ’s nachts begeleiding, verzorging of verpleging nodig is. Met nachtzorg aan huis kan een opname in een verpleeghuis worden voorkomen. Ook als u graag zelf de regie houdt, biedt nachtzorg aan huis uitkomst.

Regel dan nu particuliere nachtzorg  aan huis via Omzorg. Vertel ons uw verhaal, we nemen graag de tijd om naar u te luisteren en denken graag met u mee tijdens een persoonlijk gesprek. 

Vul uw gegevens in bij direct contact ⇒

 

Wat is nachtzorg?

 

Particuliere nachtzorg aan huis via Omzorg

  • Particuliere zorg op maat
  • Samenwerking met mantelzorgers
  • Ervaren zorgverleners
  • Kleinschalig en persoonlijk
  • 99% beveelt ons aan / 9,3

 

‘Cliënten aan het woord’

“Dankzij de voortreffelijke service van Omzorg kon ik mijn dementerende moeder met een gerust hart aan de liefdevolle zorgverleners toevertrouwen. Niet alleen ik blij maar mijn moeder ook want zij voelde zich prettig en veilig bij deze zorgverleners. Het contact met kantoor was ook uiterst prettig en ook vrij snel heel vertrouwd. Dus ik kan niets anders dan Omzorg aanbevelen”. – dochter van een cliënt