Omzorg particuliere nachtzorg

Particuliere nachtzorg

Informatie aanvragen

Heeft uw vader of moeder onrust in de nacht bij dementie? Of de wens om thuis te sterven? Omzorg helpt u met het organiseren van nachtzorg aan huis zodat u ook ’s nachts verzekerd bent van goede zorg. 

Thuis blijven wonen met particuliere nachtzorg

Nachtzorg via Omzorg kan worden ingezet wanneer er ook ’s nachts hulp nodig is. Soms is het voor ouderen niet verstandig om ’s nachts alleen thuis te zijn. Bijvoorbeeld wanneer het ziektebeeld dementie een rol gaat spelen en het dag/nachtritme omgedraaid wordt. Of wanneer nachtzorg in een terminale situatie noodzakelijk wordt. Een zorgverlener in huis kan de juiste ondersteuning bieden. En zo kunnen uw ouders met particuliere nachtzorg thuis blijven wonen, in de vertrouwde omgeving.

Wat is particuliere nachtzorg?

Particuliere nachtzorg betekent zorg die aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Standaard tijden van een nachtzorg zijn van 23.00 uur tot 7.00 uur, maar kunnen naar wens worden uitgebreid. Omzorg zoekt ervaren zorgverleners die bij uw vader of moeder passen en liefdevolle aandacht kunnen geven. Op de met u afgesproken dagen en tijden. Omzorg biedt nachtzorg aan in twee vormen;

Slaapnacht
Het kan voor familie geruststellend zijn om te weten dat er ’s nachts een zorgverlener in de buurt is die kan helpen wanneer dit nodig is. Tijdens een slaapnacht slaapt de zorgverlener bij uw ouder in huis en biedt zo nodig hulp, bijvoorbeeld bij toiletgang of verwardheid.

Waaknacht
Bij een waaknacht staat de zorgverlener continu paraat. Gedurende de gehele nacht kan er een beroep gedaan worden op diens hulp en ondersteuning. In de laatste levensfase kan een toeziend oog en nabijheid van een zorgverlener grote waarde zijn.

Particuliere nachtzorg via Omzorg

  • Particuliere zorg op maat
  • Samenwerking met mantelzorgers
  • Ervaren zorgverleners
  • Kleinschalig en persoonlijk
  • 99% beveelt ons aan / 9,3

 

“Dankzij de voortreffelijke service van Omzorg kon ik mijn dementerende moeder met een gerust hart aan de liefdevolle zorgverleners toevertrouwen. Niet alleen ik blij maar mijn moeder ook want zij voelde zich prettig en veilig bij deze zorgverleners. Het contact met kantoor was ook uiterst prettig en ook vrij snel heel vertrouwd. Dus ik kan niets anders dan Omzorg aanbevelen”. – dochter van een cliënt

Is particuliere nachtzorg passend voor uw naaste?

Wilt u zeker weten dat het ook in de nacht goed gaat? Past particuliere thuiszorg beter bij uw vader of moeder dan opname in een hospice? Houdt u graag zelf de regie? Regel dan nu particuliere nachtzorg via Omzorg. Vertel ons uw verhaal, we nemen graag de tijd om naar u te luisteren tijdens een persoonlijk gesprek.