palliatieve terminale zorg

Palliatieve terminale thuiszorg

Informatie aanvragen

Heeft u de wens om uw laatste levensfase thuis door te brengen? Of gunt u uw dierbare de mogelijkheid om thuis in de vertrouwde omgeving te kunnen overlijden?

Het is mogelijk. Omzorg regelt voor u palliatieve terminale zorg naar uw wensen. Een alternatief voor opname in een hospice.

Thuiszorg in de terminale fase

Als u zelf of uw dierbare een levensverwachting heeft van minder dan drie maanden levert dit veel verdriet op. Daarnaast komen er bij deze terminale fase praktische en morele dilemma’s kijken. Palliatieve terminale thuiszorg van Omzorg biedt uitkomst.
Waneer er een terminale indicatie is afgegeven zal er extra zorg nodig zijn. Overdag en/of in de nacht. Omzorg regelt vakbekwame zorgverleners die er voor u zijn als vast team. Zorgverleners met ervaring in terminale zorg. Met hun intensieve verzorging en verpleging is er veel persoonlijke aandacht voor u en uw naasten in deze laatste periode. En daarmee is thuis blijven in de vertrouwde omgeving een rustige en prettige keuze.

Bespreek direct met ons de mogelijkheden. Neem contact met ons op via 085-0160238.

24-uurs terminale thuiszorg

Ook 24-uurs zorg is mogelijk wanneer er sprake is van palliatieve terminale zorg. Voor 24-uurs zorg thuis vormt Omzorg een team bestaande uit ongeveer drie tot vijf zorgverleners die dag en nacht voor u paraat staan. Hierbij kijken we naast de kwalificaties van een zorgverlener vooral ook naar persoonlijkheid voor een goede en prettige aansluiting. Wij plannen met hen een sluitend rooster waarin zij elkaar afwisselen. U als familie wordt ontlast in de zorgtaken, zodat u uw beschikbare tijd kwalitatief kunt doorbrengen met uw naaste.

Palliatieve terminale zorg via Omzorg

  • Particuliere zorg op maat
  • Samenwerking met mantelzorgers
  • Ervaren zorgverleners
  • Kleinschalig en persoonlijk
  • 99% beveelt ons aan / 9,4

 

“Dankzij de voortreffelijke service van Omzorg kon ik mijn moeder met een gerust hart aan de liefdevolle zorgverleners toevertrouwen. Niet alleen ik blij maar mijn moeder ook want zij voelde zich prettig en veilig bij deze zorgverleners. Het contact met kantoor was ook uiterst prettig en ook vrij snel heel vertrouwd. Dus ik kan niets anders dan Omzorg aanbevelen”. – dochter van een cliënt

Is particuliere terminale zorg passend voor uw naaste?

Past particuliere terminale thuiszorg beter bij uw vader of moeder dan opname in een hospice? Houdt u graag zelf de regie? Regel dan nu palliatief terminale zorg via Omzorg. Vertel ons uw verhaal, we nemen graag de tijd om naar u te luisteren tijdens een persoonlijk gesprek. Samen maken we uw wens waar.