15/03/2021

Ontdek de zorg in de Week van Zorg en Welzijn 2021

Omzorg draagt tijdens de Week van Zorg en Welzijn 2021 haar steentje bij. Iedereen die particuliere thuiszorg overweegt, kan bij Omzorg een gratis adviesgesprek aanvragen. Zo krijgen cliënten maar ook mantelzorgers de kans op alle mogelijkheden op een laagdrempelige manier te ontdekken. De week loopt van 22 t/m 27 maart 2021.

Week van Zorg en Welzijn 2021

De Week van Zorg en Welzijn is in het leven geroepen om mensen te laten kennismaken met de zorg. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Op deze wijze kunnen particulieren, cliënten, mantelzorgers en ook zorgverleners een kijkje nemen binnen deze organisaties. Dat kan interessant zijn voor mensen die nog in een keuzefase zitten voor wat betreft het aanvragen van zorg en/of werken bij een zorgorganisatie.

Dit jaar digitaal en onder een andere naam

Sinds 2020 gaat de Week van Zorg en Welzijn verder onder de naam Ontdek de zorg. Het evenement is meer gericht op potentiële nieuwe medewerkers die de sector Zorg en Welzijn willen leren kennen. Bezoekers kunnen dit jaar webinars volgen en informatie krijgen over werken bij verschillende soorten zorgorganisaties.

Omzorg helpt iedereen die de mogelijkheden van particuliere thuiszorg wil ontdekken

Ook bij Omzorg hebben we nagedacht om een bijdrage te leveren aan deze week van extra aandacht omtrent de zorg. Zo zijn we gekomen op een laagdrempelige manier om mensen persoonlijk te adviseren die de mogelijkheden van particuliere thuiszorg willen ontdekken. Iedereen die geïnteresseerd is in een adviesgesprek over zijn of haar situatie kan meedoen. U kunt onze professionals alles vragen over zaken zoals zorgdiensten, werkwijzen en manier van financiëren. Zo weet u waar u aan toe bent op het moment dat u zorg wilt regelen voor uzelf of een dierbare. Vraag kosteloos uw adviesgesprek aan via onderstaande knop.