Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

U zoekt ondersteuning voor uzelf zo snel mogelijk

Informatie aanvragen

U heeft zo snel mogelijk ondersteuning nodig. Het liefst ontvangt u zorg die zo persoonlijk mogelijk is en waarmee u prettig thuis kunt blijven wonen. Particuliere thuiszorg via Omzorg biedt uitkomst.

Wat kunt u verwachten als u contact met ons opneemt?

Aarzel niet om contact op te nemen, wij denken graag met u mee. Onze deskundige collega’s staan voor u klaar om uw behoeften in kaart te brengen. Telefonisch leggen wij onze werkwijze uit en begeleiden u met al uw vragen. Wij hebben een groot netwerk van zelfstandig zorgverleners die door ons persoonlijk geselecteerd zijn. Zodra wij op basis van uw wensen of behoeften een team van zorgspecialisten hebben samengesteld, kan de doorlopende ondersteuning starten.

Waarom kiezen voor Omzorg?

Het ontvangen van (zorg)ondersteuning via Omzorg is persoonlijk en volledig op maat. Wij zijn van mening dat iedere zorgvraag uniek is en dus ook op maat gemaakt moet worden. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u de zorg krijgt die u nodig heeft op de manier die het best bij u past.

Wij hechten bijzonder veel waarde aan een goede klik tussen u en de zorgverleners. Daarom selecteren wij met aandacht uw zorgteam zodat u zorgverleners om u heen heeft die niet alleen goede zorg bieden, maar ook bij u passen qua karakter. Bij de selectie krijgen onderwerpen zoals opleiding, diploma’s, ervaring en referenties van anderen extra aandacht. Zo kunnen wij de kwaliteit hoog houden en u de best mogelijke zorg bieden.

Hoe snel kan Omzorg de gewenste ondersteuning bieden?

U wilt de ondersteuning het liefst zo snel mogelijk ontvangen. Zodra wij de zorgvraag goed in kaart hebben op basis van uw wensen start de selectie van het zorgteam. Nadat we het team hebben voorgesteld kan de ondersteuning starten. In de meeste gevallen start de zorg binnen enkele dagen na de aanvraag. Soms lukt het zelfs binnen 24 uur. Zo snel mogelijk dus.

Voor welke soort ondersteuning kunt u bij Omzorg terecht?

Omzorg faciliteert in verschillende diensten die uitgebreid of met elkaar gecombineerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan verzorging en verpleging, 24-uurs zorg of nachtzorg. U kunt de ondersteuning financieren uit een PGB en/of eigen middelen. Lees hieronder meer over de zorgdiensten die Omzorg kan organiseren. Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek en advies.

Begeleiding & ondersteuning

Begeleiding en ondersteuning via Omzorg op een laagdrempelige manier. Praktische en specialistische hulp om grip te krijgen of te behouden op uw dagelijks leven. Wij zijn er voor u te zijn op de momenten dat u ons nodig heeft. Onze bijdrage richt zich op ondersteuning voor volwassenen, jongere gezinsleden of allebei.

Meer informatie Neem contact op

24-uurs zorg

U wilt het liefst thuis blijven wonen, ook als er zorg nodig is. En wanneer een langdurig ziektebeeld zoals dementie geconstateerd is, kunt u ineens voor de moeilijke keuze staan: opname in een verpleeghuis of zorg thuis ontvangen. Met 24 uurs zorg via Omzorg kunt u opname in een verpleeghuis voorkomen.

Meer informatie Neem contact op