21/05/2021

OmzorgDOET

Vorig jaar werd de aftrap gegeven van OmzorgDOET. Ook dit jaar organiseren we weer OmzorgDOET acties, ditmaal gewoon buiten. Geïnspireerd op NLdoet, een prachtig initiatief van het Oranje Fonds waarbij vrijwilligers zich inzetten voor diegenen die wat extra hulp kunnen gebruiken. Vorig jaar staken we de handen uit de mouwen dicht bij huis en hielpen we cliënten bij klussen in en het rond het huis of brachten een moment van gezelschap. Ook dit jaar staan we klaar om anderen te helpen en een mooi moment te bezorgen.

Gewoon buiten in deze bijzondere tijden

Op 28 en 29 mei 2021 is het NLdoet. In de week die daarop volgt zullen alle medewerkers van Omzorg zich extra inzetten tijdens OmzorgDOET. Zij zullen zich een dagdeel inzetten om een hulpvraag of wens in vervulling te laten gaan. Deze acties tijden OmzorgDOET staan in het thema van buiten. Daarbij vinden acties buiten plaats en moet een afstand van 1,5 meter gewaarborgd kunnen worden. Juist in deze periode, nemen we hiermee de tijd voor extra persoonlijke aandacht. Iets wat we bij Omzorg zo belangrijk vinden. “Met OmzorgDOET hoop ik met een kleine moeite een groot verschil te kunnen maken voor iemand anders”, vertelt Michiel Houdkamp, financiële administratie Omzorg.

Wat is uw wens?

Aanmelden met een vraag of wens voor de OmzorgDOET acties is voor Omzorg cliënten én dierbaren van mensen binnen ons netwerk. Kunt u wat extra handen gebruiken met een klus in de tuin? Heeft u behoefte aan een gezellige kop koffie op een terras of een wandeling in een natuurgebied? Meld uw hulpvraag of wens aan! Per medewerker van Omzorg wordt er uit alle aanmeldingen één verzoek verloot. Deze mensen ontvangen persoonlijk bericht en horen dan wie er komt helpen!

Aanmelden

Aanmeldingen ontvangen we graag vóór vrijdag 28 mei 2021. Dit kan per mail via sophie@omzorg.nl of u kunt uw aanmelding telefonisch doorgegeven aan de betreffende vestiging. Team Omzorg ziet ernaar uit om u een mooie dag te bezorgen!