10/01/2018

Omzorg start met personenalarmering

Wilt u als zoon of dochter direct een bericht ontvangen als er iets met uw ouder gebeurt? Wilt u met een zeker gevoel de deur achter u dicht trekken als u gaat? Ook op momenten dat er geen zorg aanwezig is, biedt Omzorg ondersteuning door inzet van personenalarmering.

Samenwerking voor technische mogelijkheden

Omzorg is met ingang van 2018 een samenwerking aangegaan met een bedrijf dat zich richt op het innoveren van zorg en technische mogelijkheden biedt om mensen te helpen langer zelfstandig te blijven.
Wij geloven dat dit een mooie uitkomst biedt voor mensen die graag zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen, door particuliere thuiszorg van Omzorg te combineren met de hedendaagse technische mogelijkheden.

Personenalarmering

Veiligheid is een van de belangrijkste voorwaarden om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Omzorg biedt daarom nu naast de inzet van zorg ook personenalarmering voor de momenten dat de zorgverlener er niet is. Personenalarmering is verkrijgbaar in twee varianten;

cAlarm Home‘ – veilig wonen door moderne personenalarmering die om de hals of pols gedragen wordt. Dag en nacht bent u aangesloten op een professionele zorgcentrale. Gebeurt er iets? Dan schakelt de zorgcentrale hulp in. U kiest zelf of dit uw kinderen, vrienden of buren zijn. Zo staat er dag en nacht iemand voor u klaar.

cAlarm Mobile‘ – met een gerust gevoel op pad door een mobiel alarmapparaatje dat u overal mee naartoe kunt nemen. Met één druk op de knop kunt u in geval van nood hulp inschakelen. Er gaat direct een signaal naar uw contactpersonen of de alarmcentrale. Er wordt een spreek-luisterverbinding tot stand gebracht waardoor u elkaar kunt horen en met elkaar kunt spreken.

Sleutelkluisje

Het blijft een actueel thema; veel sleutelkastjes zijn makkelijk open te breken. Sleutelkastjes die wel veilig zijn, zijn vaak duur. Wij bieden nu de oplossing want naast personenalarmering kunnen wij u ook het sleutelkluisje ‘cKey Pin‘ aanbieden voor een vast laag bedrag per maand.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer!