13/05/2020

Omzorg on tour met potjes support

Deze week gaat team Omzorg op pad om haar cliënten te verassen met een potje support. Een mooi gebaar in deze moeilijke tijd.

Potje support

Het potje support, met daarin heerlijke chocolade-zeezout koekjes, wordt de cliënten van Omzorg aangeboden door de klanten van Pieter Pot, een online supermarkt die verpakkingsvrij boodschappen bezorgt. Een formule waarmee zij vervuiling van onze planeet door plastic verpakkingen tegen gaan.

Alle boodschappen worden door Pieter Pot bezorgd in glazen potten. Deze glazen potten maken het circulaire systeem mogelijk; bij lege potten is het tijd voor een nieuwe bestelling en bij bezorging van deze bestelling kunnen de lege potten weer worden meegegeven.

Het idee van het potje support? Kijk hieronder het filmfragment!

https://www.instagram.com/p/B_My8Jejc4l/?igshid=9g2jyjqaovje

Even contact op afstand

En met het rondbrengen van de potjes support horen wij de verhalen van hoe het thuis gaat in deze gekke tijd. Kinderen die veel voor hun ouders zorgen, kinderen die juist niet bij hun ouders mogen zijn, partners die extra dankbaar zijn voor de inzet van zorg via Omzorg en zorgverleners die met hart en ziel hun werk blijven doen.

We vonden het fijn om u te zien, fijn om onze Omzorgers te zien die zo hard aan het werk zijn, fijn om even contact op afstand te hebben!