03/12/2018

Omzorg en Attend24uurszorg gaan samen verder

Medio november spraken Henk Eigenbrood (directeur Omzorg) en Ton Jacobs (oud-directeur Attend24uurszorg) over het bundelen van krachten. Er is besloten dat Omzorg en Attend24uurszorg per 1 januari 2019 verder zullen gaan onder de naam Omzorg. Hiermee brengen zij cliënten, mantelzorgers en zorgverleners van Attend24uurszorg een bredere en vernieuwendere manier van dienstverlenen.

Al vanaf 2012 is Attend24uurszorg bekend bij Omzorg. De twee organisaties fungeerden naast elkaar, met veel overlappende werkzaamheden. Want beide organisaties ondersteunen cliënten met een hulpvraag als invulling geven aan particuliere dag-, nacht- of 24-uurs zorg thuis. Voor bijvoorbeeld cliënten met dementie of cliënten die in de laatste levensfase gebaat zijn bij warme persoonlijke zorg thuis. Er is geleerd van ieders kracht en kwaliteit.

Sinds begin 2017 wordt er al intensief samengewerkt en nu is de tijd gekomen om de twee organisaties geheel samen te voegen en onder een naam door te gaan.

Werkgebied en innovatie

Omzorg heeft een breed werkgebied, overlappend met het werkgebied van Attend24uurszorg. Ook is Omzorg verder op het gebied van ICT ontwikkeling en daarmee de digitaliseringsslag, die efficiënt werken voor zowel intercedenten, cliënten als zorgverleners gemakkelijker maakt. En met veel samenwerkingspartners in de regio heeft Omzorg een bekende naam in het werkveld. Een belangrijk aspect die bij de besluitvorming heeft gewezen in de richting van de naam Omzorg als ‘nieuwe’ overkoepelende naam.

Voor bestaande cliënten van Attend24uurszorg zal een warme overdracht aan Omzorg plaatsvinden. Zorgteams blijven onveranderd en dus vertrouwd.

Specialist in particuliere thuiszorg

Omzorg en Attend24uurszorg slaan de handen ineen en blijven werken met de belofte: “U wilt het liefst thuis blijven wonen, ook als u zorg nodig heeft. Wij staan naast u om persoonlijke zorg en ondersteuning voor u te realiseren. Op elk moment van de dag, volledig naar úw wensen en behoeften.”

En daarmee bekrachtigt Omzorg haar positie als dé specialist in particuliere thuiszorg op maat. Met professionele zorg op vaste momenten en ingevuld door vaste zorgverleners. Bent u benieuwd wat Omzorg in uw situatie kan betekenen? Neem gerust contact op via 085-0160238. Het team van Omzorg denkt graag met u mee.