ZZP verzorgende-IG of verpleegkundige voor nachtzorg in hospice

Het hospice is een bijna-thuis-huis voor mensen die stervende zijn. Alles wat thuis kan, kan hier ook. Naast medische professionals zorgt een team van vrijwilligers dat de gasten van het hospice het aan niets ontbreekt. We zijn op zoek naar een verzorgende-IG of verpleegkundige die samen met de vrijwilligers de gasten van het hospice wil verzorgen in hun laatste levensfase. Daar waar mantelzorgers overdag veel voor hun naaste kunnen betekenen, is er in de nacht juist een professional nodig die waakt over de terminaal zieke cliënt. Jij als zorgverlener bent degene die rust en vertrouwen brengt in de nacht en zo nodig kan handelen.

Omzorg opdracht

… is ter aanvulling op het vaste team
… heeft werktijden van 22.45 uur tot 7.15 uur
… is voor maximaal drie gasten die je zorg met aandacht biedt
… is in nauwe samenwerking met vrijwilligers
… zijn in een bijzonder huiselijk hospice in Culemborg

Omzorg zorgverleners

… werken wanneer het hen uitkomt, je geeft eenvoudig je beschikbaarheid aan ons door
… hebben toegang tot een online zorgverlenersportaal. Hierin vind je jouw dossier en informatie over je cliënten
… houden hun bevoegd- en bekwaamheden up-to-date
… zijn aangesloten bij een kwaliteitskeurmerk zoals Kiwa of V&VN
… maken met ons graag een praatje want zijn gek op persoonlijk contact
… brengen in terminale situaties rust en vertrouwen
… handelen adequaat wanneer nodig

Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan ontmoeten wij jou graag! We nodigen je uit voor een kennismaking waarin we je meer vertellen over Omzorg, onze werkwijze en tarieven.

Over Omzorg

Omzorg is als sinds 1999 een bureau voor particuliere thuiszorg en dienstverlener aan organisaties in de thuiszorg. En dat maakt dat wát we doen, we ook vanuit ervaring en met veel kennis doen! Onze missie is om mensen te helpen zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, in hun vertrouwde omgeving, ook wanneer zorg en ondersteuning nodig is. Ons dienstenaanbod voor cliënten varieert van gezelschap tot 24-uurs zorg. En dat bieden we op maat aan. We geloven in duurzame verbindingen tussen jou en de cliënt dus zoeken naar die verbindende schakel! En omdat iedere cliënt weer anders is, is iedere opdracht anders. En dat biedt uitdaging!
Benieuwd naar wat andere zorgverleners over het werken via Omzorg zeggen? Lees hier eens een zorgverhaal.

Heb je interesse?

Bel ons via 030-2980779 of solliciteer eenvoudig via onderstaande groene knop!
Bij je inschrijving horen we graag waar jouw passie ligt in de zorg en welk type opdrachten hierbij passen, zodat we je ook andere interessante opdrachten kunnen voorleggen.