Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

Dementiezorg en zorg bij dementie thuis Apeldoorn

Informatie aanvragen

Zorg bij dementie Apeldoorn is het alternatief van opname in een verpleeghuis. Omzorg helpt u met het organiseren van particuliere zorg als er sprake is van dementie in de thuissituatie. Met onze persoonlijke ondersteuning op maat en kleine vaste zorgteams met ervaren professionele zorgverleners bieden wij passende zorg. Gewoon thuis.

Langer thuis blijven wonen in Apeldoorn met particuliere dementiezorg

Wanneer er sprake is van dementie en er opeens zorg nodig is, kunt u voor de moeilijke keuze komen te staan: opname in een verpleeghuis of zorg thuis ontvangen. Met particuliere dementiezorg thuis via Omzorg kunt u in Apeldoorn en omgeving opname in een verpleeghuis voorkomen. Daarmee komt Omzorg tegemoet aan de wens om thuis te blijven wonen, ook wanneer extra zorg nodig is.

Wat is particuliere zorg thuis bij dementie?

Niet iedere mantelzorger kan zelf alle zorg bieden als er sprake is van dementie in de thuissituatie. Veel mensen met dementie hebben op den duur intensieve zorg nodig. Particuliere dementiezorg in Apeldoorn en omgeving maakt dit thuis mogelijk. Afgestemd op uw wensen is deze zorg in te zetten vanaf drie aaneengesloten uren per week, tot aan 24-uurs zorg, waarbij er 24 uur per dag een zorgverlener aanwezig is. Ook is nachtzorg een optie in de regio Apeldoorn.

Wat doet Omzorg bij dementiezorg in Apeldoorn?

Omzorg geeft u rust in uw leven als u een zorgtaak heeft. Door particuliere zorg thuis, met ervaren zorgverleners in het ziektebeeld dementie. Zo kunt u voor uw naaste de verzorging en verpleging die nodig is thuis regelen, door zorgverleners met tijd voor 1-op-1 aandacht. Ook is er ruimte voor activiteiten als koken en muziek; vormen van begeleiding die veel bij mensen met dementie worden ingezet. Zo wordt u ondersteund en krijgt uw naaste de zorg en aandacht die nodig is.

Wat zijn uw persoonlijke wensen?

Wilt u bijdragen aan de zorg en niet alles uit handen geven? Dan houden wij rekening met uw inzet in het zorgrooster. Hierin is veel mogelijk. Wij zorgen ervoor dat de zorg past bij uw persoonlijke situatie en uw wensen. Om dit te bespreken gaan wij graag het gesprek met u en uw dierbare aan. Op basis van dit gesprek formeert Omzorg een klein en vast team van zorgverleners, die al snel een vertrouwd gezicht voor u zullen vormen.

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

Zorg bij dementie

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst zorg bij dementie Apeldoorn en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering zorg bij dementie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van zorg bij dementie Apeldoorn? Lees hierover via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Bent u mantelzorger en zoekt u hulp bij uw zorgtaken? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Apeldoorn of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op