15/11/2021

Coronamaatregelen

Het coronavirus heeft veel impact op onze samenleving. Voor de veiligheid van onze cliënten en zorgverleners nemen wij maatregelen. Wij volgen de berichtgeving en ontwikkelingen rondom Covid-19 nauwlettend via de media en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Hieronder leest u welke maatregelen Omzorg neemt.

Aanmeldingen nieuwe cliënten

Met nieuwe cliënten gaan wij graag in overleg. Want een persoonlijk kennismakingsgesprek kunnen wij telefonisch met u voeren of met gepaste maatregelen bij u thuis afspreken. Waar u zich goed bij voelt, en wij ook.

Bestaande cliënten

Basisregels – We willen blijven benadrukken dat de basisregels zoals opgesteld door de Rijksoverheid voor iedereen gelden. U leest deze basisregels hier.

Persoonlijke beschermingsmiddelen – we adviseren onze zorgverleners om de uitgangspunten zoals door de Rijksoverheid zijn opgesteld na te leven. U leest deze uitgangspunten hier.

Overleg – Bij twijfels en vragen zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. We denken graag met u mee.

Inschrijving nieuwe zorgverleners

We vinden het belangrijk om onze zorgverleners persoonlijk te leren kennen. We doen daarom het liefst de inschrijving live bij ons op kantoor. Uiteraard in goed overleg en met gepaste maatregelen.

Kantoren

Beide kantoren blijven geopend, wij werken deels vanuit huis. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Kijk voor uw regio op de contactpagina.