29/06/2022

Vacature: commerciële bijbaan als intercedent zorg

Beschik je over goede organisatorische kwaliteiten die je zou willen inzetten om ouderen te helpen aan goede particuliere zorg? Dan ben jij degene die wij zoeken voor de functie als zorg intercedent binnen Omzorg! Wij bieden je niet alleen een afwisselende en leerzame bijbaan in een leuk team, maar ook nog eens een maatschappelijk relevante.

Wat ga je doen?

Als zorg intercedent voor Omzorg werk je binnen een informeel klein team. Jij bent de verbindende schakel tussen cliënt, mantelzorgers en zorgverlener en het vaste aanspreekpunt voor alle betrokkenen. Jij coördineert als zorg intercedent de zorg en ondersteunt het zorgteam met het maken van overeenkomsten en zorgroosters.

Wie zoeken we?

· Je hebt affiniteit met de zorg;

· Je bent representatief;

· Je hebt goede kennis van PC en MS Office in het algemeen;

· En je bezit goede communicatieve en sociale vaardigheden;

· Je bent accuraat en dienstverlenend;

· bewaart goed het overzicht;

· je hebt een prettige telefoonstem;

· en je bent beschikbaar voor 1 of 2 dagen per week

Meer over Omzorg

Omzorg is als sinds 1999 een bureau voor particuliere thuiszorg en dienstverlener aan organisaties in de thuiszorg. En dat maakt dat wát we doen, we ook vanuit ervaring en met veel kennis doen. Onze dienstverlening voor cliënten varieert van gezelschap tot 24-uurs zorg. En dat bieden we op maat aan. We geloven in duurzame verbindingen tussen zorgverleners en de cliënt dus zoeken naar die verbindende schakel. En omdat iedere cliënt weer anders is, is iedere opdracht anders. En dat biedt uitdaging. Als zorg intercedent werk je nauw samen in een hecht en betrokken team.

Solliciteren

Interesse en nieuwsgierig geworden? Wij zijn benieuwd naar jou! Stuur je CV met motivatie naar: inger@omzorg.nl of neem contact met ons op via 030-2980779 en vraag naar Inger.