25/11/2022

Bijbaan: medewerker bereikbare dienst

Ben jij een echte regelaar en heb jij je telefoon altijd bij de hand? Geweldig! Want voor cliënten en zorgverleners zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. Als medewerker van de bereikbare dienst ben jij verantwoordelijk voor de bereikbaarheid van de organisatie buiten kantoortijden en het realiseren van de continuïteit en inzet van zorg. Het zal niet zo zijn dat je elke avond, de hele avond aan het telefoneren bent want alleen bij spoedzaken wordt contact opgenomen. Het is een flexibele en afwisselende bijbaan die je overal in Nederland kunt uitvoeren, ook vanuit huis.

Jij bent:

  • Oplossingsgericht en handelt adequaat
  • Communicatief vaardig en positief ingesteld
  • Vanuit een eerdere functie of persoonlijke omstandigheden bekend in de wereld van de zorg
  • Eén week aaneengesloten op werkdagen na kantoortijd en in het weekend beschikbaar (meerdere weken per maand mag natuurlijk)

Zoek je:

  • Een (bij-)baan die je kunt combineren met jouw studie, huidige baan of thuissituatie
  • Uitdaging en afwisseling in jouw bijbaan
  • Korte lijnen met de organisatie wat het communiceren makkelijk maakt!

Over Omzorg

Omzorg is als sinds 2006 een bureau voor particuliere thuiszorg en dienstverlener aan organisaties in de thuiszorg.Onze missie is om mensen te helpen zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, in hun vertrouwde omgeving, ook wanneer zorg en ondersteuning nodig is. Ons dienstenaanbod voor cliënten varieert van gezelschap tot 24-uurs zorg. En dat bieden we op maat aan. Vanuit kantoor werken we met een betrokken en enthousiast team om dit te realiseren. Met jou hebben we regelmatig contact zodat we samen de beste zorg kunnen waarmaken voor onze cliënten.

Heb je interesse? Dan ontmoeten wij jou graag!
Neem contact op met Anne Marie Troost via telefoonnummer 026-3644364 of stuur een mail naar annemarie@omzorg.nl