Aan de slag als zorg intercedent

De ene dag houd je je bezig met de werving en selectie van nieuwe zorgverleners. De andere dag met het samenstellen van een passend zorgteam. Of je gaat op huisbezoek bij een potentiële particuliere cliënt. Vind jij het leuk om te zoeken naar de perfecte match tussen zorgvragers en onze zorgverleners? En wil jij advies geven over de beste zorg die cliënten thuis kunnen ontvangen?

Dan ben jij degene die we zoeken voor de functie als zorg intercedent bij Omzorg! Een maatschappelijk relevante functie binnen een commerciële organisatie in de particuliere zorg.

Wat ga je doen?

Als zorg intercedent voor Omzorg werk je binnen een informeel klein team, en ben je de schakel tussen cliënten en zorgverleners. Je werkt met aantal cliënten in jouw eigen portefeuille en zet de zorg op voor nieuwe cliënten. Je gaat op kennismakingsbezoek, vertelt het verhaal van Omzorg en luistert naar de behoeften en wensen van cliënten en zet de vraag om naar de best passende dienstverlening binnen Omzorg.
Op basis hiervan ga jij matchen en stel jij een zorgteam op van zelfstandig zorgverleners die via Omzorg werkzaam zijn in de zorg. De werving en selectie voor deze zorgverleners behoort ook tot jouw taken.
Na de samenstelling van het team en de start van de zorg ben jij de verbindende schakel tussen cliënt, mantelzorgers en zorgverlener en het vaste aanspreekpunt voor de betrokkenen. Jij coördineert de zorg, ondersteunt het zorgteam met het maken van overeenkomsten, zorgplannen en maakt roosters.

Wat biedt Omzorg jou?

 • Afwisselende en zelfstandige functie voor 24-32 per week (afhankelijk van jouw voorkeur);
 • Goed arbeidsvoorwaardenpakket
 • De ruimte om jezelf te ontwikkelen en jouw competenties te vergroten
 • De mogelijkheid om jouw kwaliteiten in te zetten in een adviserende en coördinerende rol
 • Werken met enthousiaste en betrokken collega’s, teamuitjes en borrels!

Wie ben jij?

 • Je hebt een MBO-4 opleiding of een HBO denk- en werkniveau
 • Je bent klantgericht en hebt goede sociale vaardigheden.
 • Je hebt affiniteit met de zorg
 • Je bent professioneel en integer en beschikt over een goed gevoel voor commercie.
 • Je houdt van uitdaging en afwisselingen binnen je werk en bent stressbestendig
 • Je bent flexibel en positief ingesteld

Meer over Omzorg

Omzorg is een bureau voor particuliere thuiszorg. Via Omzorg kunnen cliënten in hun vertrouwde omgeving zorg thuis ontvangen. Wij bieden cliënten daarmee een heel goed alternatief voor een verpleeghuis of hospice. Onze dienstverlening voor cliënten varieert van gezelschap tot 24-uurs zorg. We leveren zorg op maat zoeken altijd naar de juiste match tussen zorgverleners en de cliënt. En omdat iedere cliënt weer anders is, is iedere opdracht anders. Dat biedt elke dag weer uitdaging.
Als zorg intercedent werk je nauw samen in een hecht en betrokken team.

Solliciteren

Interesse en nieuwsgierig geworden? Wij zijn benieuwd naar jou! Stuur je CV met motivatie naar: info@omzorg.nl  of neem contact met ons op: 030 2980779 en vraag naar Inger.