Omzorg 24 uurs zorg particuliere thuiszorg

Particuliere thuiszorg Amsterdam

Informatie aanvragen

Particuliere thuiszorg Amsterdam via Omzorg voor betrouwbare zorg aan huis. Woont u in Amsterdam en heeft u of een naaste zorg nodig? Dan biedt particuliere thuiszorg Amsterdam via Omzorg uitkomst.

Zorg in Amsterdam en omgeving

Dankzij prettige en persoonlijke zorg aan huis die wij voor u regelen kunt u zelfstandig thuis blijven wonen in uw vertrouwde omgeving. Omzorg regelt thuiszorg in Amsterdam en in omringende gemeentes. Woont u bijvoorbeeld in Amstelveen, Zaandam of Purmerend? Dan kunt u ook gebruik maken van de particuliere thuiszorg diensten via Omzorg. Wij hebben een groot netwerk van zelfstandige zorgverleners die wij persoonlijk selecteren en professionele zorg leveren. Omzorg Amsterdam wordt gecoördineerd vanuit het kantoor in Zeist.

Persoonlijke zorg aanpak

Particuliere Thuiszorg Amsterdam via Omzorg is persoonlijk en volledig op maat. Wij zijn van mening dat iedere zorgvraag uniek is en dus ook op maat gemaakt moet worden. Deze persoonlijke aanpak garandeert dat u de zorg krijgt die u nodig heeft op de manier die het best bij u past.

Omzorg Amsterdam hecht bijzonder veel waarde aan een goede klik tussen u en onze zorgverleners. Daarom selecteren wij met aandacht uw zorgteam zodat u zorgverleners om u heen heeft die bij u passen qua karakter. Omzorg, zorg met vertrouwen.

Kwaliteit van zorgverlening

Wij werken samen met een groot netwerk aan zelfstandig zorgverleners. Om de kwaliteit van zorgverlening te bewaken werven en selecteren wij de zzp’ers persoonlijk. Hierbij krijgen onderwerpen zoals opleiding, diploma’s, ervaring en referenties van anderen extra aandacht. Om deze reden kunnen wij de kwaliteit hoog houden zodat u de best mogelijke zorg ontvangt.

Particuliere thuiszorg Amsterdam dienstverlening

Voor welke diensten kunt u gebruik maken van thuiszorg Amsterdam? Omzorg faciliteert in verschillende diensten die kunnen worden uitgebreid of met elkaar worden gecombineerd. Denk bijvoorbeeld aan verzorging en verpleging, 24-uurs zorg of nachtzorg. Lees hieronder meer over de zorgdiensten die Omzorg kan organiseren in Amsterdam.Kom in contact voor een gratis intakegesprek en advies.

Particuliere zorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst particuliere thuiszorg Amsterdam en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering particuliere thuiszorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van particuliere thuiszorg Amsterdam? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Zorg bij dementie

Is er sprake van dementie? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst zorg bij dementie Amsterdam of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Amsterdam of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op