Kantoor Zeist

Omzorg vindt haar oorsprong in Zeist en is hier sinds 1999 gevestigd. Wat begon als een klein bureau in de thuiszorg, groeide uit naar een vestiging met een breed werkgebied bestaande uit regio Utrecht en een groot deel van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Vanuit vestiging Zeist werkt ons betrokken team aan zorg op maat voor alle cliënten. Samen met u brengen wij uw zorgvraag in kaart en bouwen wij van daaruit aan een goed passend vast team van gekwalificeerde zorgverleners.
Voor het vrijblijvend inwinnen van informatie en advies bent u van harte welkom voor een persoonlijk gesprek. Of het nu gaat om voorlichting over een persoonsgebonden budget (PGB), de inzet van 24-uurs of nachtzorg of de mogelijkheden voor het ontlasten van de mantelzorger. Omzorg helpt u graag.

Sophie EigenbroodVestigingscoördinator

Als vestigingscoördinator vorm ik samen met mijn collega’s een betrokken team wat met veel aandacht te werk gaat. Ik houd van een persoonlijke en klantgerichte aanpak. En met een brede achtergrond in de geesteswetenschappen is het bevragen en ontdekken van een achterliggende boodschap hetgeen wat ik het liefste doe.

Daarnaast houd ik mij met verschillende projecten binnen Omzorg bezig, van het uitdenken van een online omgeving waarin we bij Omzorg nu dagelijks werken tot het organiseren van de bedrijfsprocessen en kwaliteitsbewaking.

DoenjaIntercedente

Doenja heeft als verpleegkundige inzicht in complexe zorgsituaties en weet hierdoor de zorgvraag goed in te schatten.

EsméeIntercedente

Met een opleiding in juridische dienstverlening weet Esmée hoe belangrijk het is om bij een goede match de zaken netjes en juist te organiseren.

DonnéeIntercedente

Donnée heeft door haar SPH achtergrond de zorg voor een ander hoog in het vaandel en helpt graag om dit zo optimaal mogelijk te organiseren. 

MichielFinanciële administratie

Michiel vindt met zijn brede interesse een combinatie van werk in financiële administratie en het optimaliseren van ICT systemen.

Klant ervaringen

“In het verzorgingshuis was mijn moeder erg ongelukkig. We zagen haar achteruit gaan. Door de inzet van 24-uurs zorg van Omzorg kon mijn moeder terug naar huis komen, waar ze nu fantastisch geniet.”

- K. Nedervoort, Zeist

“Naast de liefdevolle zorg zijn wij ook erg dankbaar voor de administratieve ondersteuning. Er wordt ons veel uit handen genomen waardoor wij beide meer rust hebben. Geen zorgen over indicaties of SVB-zaken.”

- S. van der Linden, Utrecht

Omzorg Zeist Team
Omzorg Zeist Team

Vestiging Zeist

Het Rond 6D
3701 HS Zeist
Tel: 030 – 298 0 779
zeist@omzorg.nl

    Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier.


    * Verplichte velden