Kantoor Velp

Omzorg is sinds 2006 in Velp gevestigd voor vragen vanuit Oost Nederland. Vanuit deze vestiging werkt het team in de regio Arnhem en omliggend in de richting Apeldoorn, Zutphen, Nijmegen en Ede.

De medewerkers van kantoor Velp denken met u mee, of het nu gaat om informatie over een begeleidingsvraag, inzet van 24-uurs zorg of de mogelijkheid voor mantelzorgondersteuning. Ditzelfde geldt voor  onze ervaren verzorgenden en verpleegkundigen met een groot hart voor de zorg. Met elkaar zorgen we dat de zorg die u wenst gerealiseerd wordt.

Anne-Marie TroostVestigingscoördinator

Sinds mei 2012 ben ik werkzaam bij Omzorg als intercedent en werk ik met plezier met mijn collega’s samen. Vanaf 1 januari 2019 ben ik vestigingscoördinator en kunt u bij mij terecht met al uw vragen.

Voorheen heb ik vele jaren gewerkt in verzorging- en verpleeghuizen als dagbestedingscoach. Daar heb ik veel kennis opgedaan omtrent het ziektebeeld dementie. Nu ben ik met veel plezier aan de ‘andere kant’ van de zorg werkzaam. Ik heb zodanig de nodige kennis opgedaan en adviseer graag over zorginzet op basis van een persoonsgebonden budget en andere vormen van financiering.

Annemiekeintecerdente

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de financiële dienstverlening, heb ik drie jaar geleden een switch gemaakt naar de zorgsector. Ik heb een grote passie voor de zorg en veel interesse in wat er bij mensen leeft. Ik ben een echte verbinder en weet de juiste match te maken tussen de zorgvraag en onze zorgverleners.

Klant ervaringen

“De hulp van Omzorg ging verder dan alleen de noodzakelijke zorg. Ook wij als mantelzorgers zijn ondersteund op allerlei fronten. De samenwerking was prettig, er werd écht met ons meegedacht!”

- P. Sunier, Arnhem

“Wat een fijn team heeft mijn vader verzorgd en begeleid. Zeer bekwame en vriendelijke zorgverleners met altijd een luisterend oor.”

- J.M. van der Brugge, Velp

Vestiging Velp

Rozendaalselaan 21
6881 KX Velp GLD
Tel: 026–3644364
velp@omzorg.nl

    Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier.


    * Verplichte velden