Omzorg biedt persoonlijke en vertrouwde 24-uurs thuiszorg, een compact zorgteam staat 24 uur per dag voor u klaar en biedt ondersteuning aan mantelzorgers.

24-uurs zorg

Als u ziek bent kunt u ineens voor de moeilijke keuze staan: opname in een verpleeghuis of thuiszorg. Met 24-uurs zorg van Omzorg kunt u opname in een verpleeghuis voorkomen.

Wij bieden u exact de zorg die u nodig heeft om thuis te kunnen blijven wonen in uw vertrouwde omgeving. Ons vaste team van professionele zorgverleners staat 24 uur per dag voor u klaar.

24 uur per dag zorg

Heeft u zowel overdag als ’s nachts zorg nodig? Wanneer u 24 uur per dag verzorging of verpleging nodig heeft is 24-uurs zorg voor u een goede keuze. Ons zorgteam is de hele dag beschikbaar voor verpleging en verzorging. Daarnaast kunnen wij helpen met andere dagelijkse bezigheden.

Kleine vaste zorgteams

Bij Omzorg weten we hoe belangrijk het is om een goede band te hebben met uw zorgverleners. Het is tenslotte niet niks om 24 uur per dag zorgverleners in huis te hebben. Daarom werken wij met kleine vaste zorgteams zodat u altijd geholpen wordt door vertrouwde, bekende zorgverleners. Hierbij zorgen wij ervoor dat uw zorgteam ook qua karakter bij u past.

Onze vakbekwame zorgverleners geven een gevoel van zekerheid, ook bij uw omgeving.

Omzorg ontzorgt

24-uurs zorg ontzorgt u en uw partner en mantelzorgers. Ons vaste team van professionals staat 24 uur per dag klaar om de verzorging en/of verpleging voor hun rekening te nemen.

Een ziek gezinslid is ook voor uw partner en andere gezinsleden een moeilijke periode. Het Omzorg zorgteam houdt de gezinsleden op de hoogte over het ziektebeeld. Daarnaast zijn onze zorgverleners altijd beschikbaar voor een goed gesprek Hierdoor vergroten we de kwaliteit van leven voor u en uw dierbaren.

Mantelzorgers

Wilt u zelf bijdragen aan de zorg voor uw dierbare? Bij Omzorg denken we graag met u mee. Daarom is het bij ons altijd mogelijk om als mantelzorger mee te draaien in het zorgrooster. Deel uw vragen, wensen of opmerkingen gerust met ons. Kijk ook op onze mantelzorgondersteuning pagina.