Altijd bereikbaar via 085-0160238

Altijd bereikbaar via 085-0160238

Voor zorgverleners (ZZP)

Als je als zelfstandige zorgverlener via Omzorg wilt werken, leren wij jou graag persoonlijk kennen! Zeker omdat wij de juiste match tussen cliënt en jou als zorgverlener heel belangrijk vinden. Niet alleen op het gebied van zorg en bevoegd-en bekwaamheden, maar juist ook op persoonlijk vlak. Daar besteden we dus graag aandacht aan. Dat is prettig voor alle betrokkenen en we zijn ervan overtuigd dat het de zorg ten goede komt.

Omzorg zoekt zelfstandige zorgprofessionals

Wij zijn altijd op zoek naar deskundige verpleegkundigen, verzorgenden IG en helpenden. Wil je werken via Omzorg?

Inschrijfproces

We screenen iedere zorgverlener door documenten te controleren. Ook bekijken wij het BIG-register, je dossier in een kwaliteitskeurmerk en vragen we je je identiteitsbewijs te tonen, de nodige certificaten te laten zien waaruit blijkt dat je bevoegd- en bekwaamheden up-to-date zijn. Ook vragen we een verklaring omtrent gedrag (VOG) voor je aan. Na ontvangst en een positieve screening nemen we contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Kennismaking

Wij vinden het belangrijk om jou als zelfstandige zorgverlener persoonlijk te leren kennen. Dat doen we met een gesprek. Hierin lichten wij onze diensten toe en bespreken we graag jouw werkervaring. Ook zorgen we er samen voor dat alle papieren op orde zijn.

Centrale administratie

Jij kunt aangeven wanneer, waar en met wie je wilt werken. Voor particuliere cliënten betekent het vaak dat je in een klein team werkt en samen de zorg voor een cliënt op je neemt. Daarnaast werken we ook samen met reguliere thuiszorgorganisaties waarvoor we nacht- en 24-uurs zorg inzetten bij terminale cliënten. Dit werk is vaak meer ad-hoc. Jij hoeft je niet druk te maken over de planning of het regelen van administratieve verwerking van bijvoorbeeld facturen of overeenkomsten. Dat doen wij voor je. Zo kun jij je volledig storten op de zorg voor jouw cliënt.

Ook bijdragen?

Werk jij graag in een klein team samen aan kwalitatieve zorg? Kun jij goed zelfstandig werken en vind je het belangrijk om een persoonlijke band met cliënten te hebben? Wij gaan graag aan de slag om passende zorg voor jou te vinden die tegemoet komt aan jouw wensen en voorkeuren. Bekijk via onderstaande knop enkele van onze opdrachten.