Algemene informatie

Als zelfstandige zorgverlener via Omzorg beslis je zelf mee wanneer je werkt, hoeveel en met wie. Omdat wij veel aandacht besteden aan de juiste match tussen cliënt en zorgverlener, is je inzet altijd welkom en vertrouwd. Dat is prettig voor alle betrokkenen en de zorg wordt er beter van.

Omzorg zoekt zelfstandige zorgprofessionals

Wij zijn altijd op zoek naar deskundige verpleegkundigen, verzorgenden IG en helpenden. Wil je werken via Omzorg? Zorg dan dat je in het bezit bent van onderstaande zaken:

  1. 1. Relevant diploma
  2. 2. KvK nummer
  3. 3. Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
  4. 4. Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  5. 5. Je bent aangesloten bij een klachten- of geschillencommissie

Inschrijfproces

We screenen iedere zorgverlener door bovenstaande documenten te controleren. Ook bekijken wij het BIG-register, je dossier in een kwaliteitskeurmerk en vragen we je de nodige certificaten te laten zien waaruit blijkt dat je bevoegd- en bekwaamheden up-to-date zijn. Waar nodig kunnen wij je helpen met het aanvragen hiervan. Na ontvangst en akkoord nemen we contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Kennismaking

Wij vinden het belangrijk om jou als zelfstandige zorgverlener persoonlijk te leren kennen. Dat doen we met een gesprek. Hierin lichten wij onze diensten toe en bespreken we graag jouw werkervaring. Ook zorgen we er samen voor dat alle papieren op orde zijn.

Centrale administratie

Wij zijn specialist in het prettig en persoonlijk organiseren van particuliere thuiszorg. Onze diensten kunnen we zeer efficiënt aanbieden door het centraal verzorgen van de administratieve werkzaamheden. Je hoeft je dus niet druk te maken over de planning of het regelen van facturen. Dat doen wij voor je. Zo kun jij je volledig storten op de zorg voor jouw cliënt.

Ook bijdragen?

Werk jij graag in een klein team samen aan kwalitatieve zorg? Kun jij goed zelfstandig werken en vind je het belangrijk om een persoonlijke band met cliënten te hebben? Wij gaan graag aan de slag om passende zorg voor jou te vinden die tegemoet komt aan jouw wensen en voorkeuren. Bekijk via onderstaande knop enkele van onze opdrachten.