Algemene informatie

Als zelfstandige zorgverlener via Omzorg beslis je zelf mee wanneer je werkt, hoeveel en met wie. Omdat wij veel aandacht besteden aan de juiste match tussen cliënt en zorgverlener, is je inzet altijd welkom en vertrouwd. Dat is prettig voor alle betrokkenen en de zorg wordt er beter van.

Omzorg zoekt zelfstandige zorgprofessionals

Omzorg is altijd op zoek naar deskundige verpleegkundigen, ziekenverzorgenden en verzorgenden. Wil je werken via Omzorg? Dan dien je naast een relevant diploma minstens in het bezit te zijn van onderstaande zaken:

  • KvK nummer
  • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Omzorg helpt je graag met het aanvragen van bovenstaande benodigde zaken. Voor werken op basis van een ‘diensten aan huis’ contract, is het inschrijven bij de Kamer van Koophandel niet vereist.

Kennismaking

Wij vinden het belangrijk om ook jou als zelfstandige zorgverlener persoonlijk te leren kennen. Na het inzenden van je gegevens, motivatie en CV nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Hierin lichten wij onze diensten toe en bespreken we graag je werkervaring. Ook zorgen we er samen voor dat alle papieren op orde zijn.

Centrale administratie

Omzorg is specialist in het prettig en persoonlijk organiseren van particuliere thuiszorg. Wij kunnen onze diensten zeer efficiënt aanbieden doordat wij de administratieve afhandeling centraal verzorgen. Wij stellen onze zorgverleners hiermee in staat zich volledig te concentreren op de kwaliteit van de zorg.

Ook bijdragen?

Bent jij een betrouwbare en gekwalificeerde zorgverlener? En heb je interesse om via Omzorg een waardevolle bijdrage te leveren aan het dagelijks leven van ouderen of chronisch hulpbehoevenden die zelfstandig wonen? Wij zijn opzoek naar zelfstandige zorgverleners voor het leveren van zorg in een breed gebied van Midden-Nederland; van Katwijk tot Enschede.

Kijk hier voor de vacatures voor zorgprofessionals via Omzorg

 

Beoordeling door klanten: 8.3​/10 ­ 46​ beoordelingen