Altijd bereikbaar via 085-0160238

Altijd bereikbaar via 085-0160238

Voor zorgverleners

Wil je werken via Omzorg? Bekijk dan onze opdrachten en reageer of schrijf je in.

Samen werken aan goede zorg

Wie hart heeft voor zijn of haar vak, levert kwaliteit. Dat is waar wij in geloven. Wij zijn daarom altijd op zoek naar zelfstandige professionals met plezier in hun werk. Zorgverleners die weten waar het in de thuiszorg om draait: het zo goed mogelijk ondersteunen van een prettige thuissituatie.

Veel zorgverleners willen actief kunnen inspelen op de wensen en behoeftes van hun cliënten, voldoende tijd en aandacht voor hen hebben en in hun werk niet gehinderd worden door belemmerende voorschriften. Dit is wat Omzorg mogelijk maakt. Samen werken we aan uitstekende zorg aan huis.

Welkom en vertrouwd
Als zelfstandige zorgverlener (ZZP’er) via Omzorg beslis je zelf mee wanneer je werkt, hoeveel en met wie. Omdat wij veel aandacht besteden aan de juiste match tussen cliënt en zorgverlener, is jouw inzet altijd welkom en vertrouwd. Dat is prettig voor alle betrokkenen – ook daar wordt de zorg beter van.

Zelfstandige professionals
Om onze diensten te leveren op het benodigde niveau van de zorgvraag, is Omzorg opzoek naar verpleegkundigen, ziekenverzorgenden en verzorgenden. Je dient in het bezit te zijn van een Verklaring Arbeidsrelatie (VAR) en Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast is het verplicht om in het bezit te zijn van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Wij ondersteunen je graag bij de aanvragen hiervoor.

Kennismaking
Wij vinden het belangrijk om ook jou als zelfstandige zorgverlener persoonlijk te leren kennen. Na het inzenden van je gegevens, motivatie en CV nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Hierin lichten wij onze diensten toe en bespreken we graag jouw werkervaring. Ook zorgen we er samen voor dat alle papieren op orde zijn.

Centrale administratie
Omzorg is specialist in het prettig en persoonlijk organiseren van thuiszorg. Wij kunnen onze diensten zeer efficiënt aanbieden doordat wij de administratieve afhandeling centraal verzorgen. Wij stellen onze zorgverleners hiermee in staat zich volledig te concentreren op de kwaliteit van de zorg.

Ook bijdragen?
Ben je een betrouwbare en gekwalificeerde zorgverlener? En heb je interesse om via Omzorg een waardevolle bijdrage te leveren aan het dagelijks leven van ouderen of chronisch hulpbehoevenden die zelfstandig wonen?
Wij zijn opzoek naar zelfstandige zorgverleners voor het leveren van zorg in een breed gebied van Midden-Nederland; van Katwijk tot Enschede.

Heb je interesse in een nadere kennismaking?