01/06/2015

Thuiszorg steunpunt Wijk bij Duurstede

Omzorg opent een thuiszorg steunpunt in Wijk bij Duurstede.

Per vandaag heeft Omzorg er een thuiszorg steunpunt in Wijk bij Duurstede bij. Van hieruit voorziet Omzorg in particuliere en PGB-gefinancierde zorg en ondersteuning in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek.

“Terwijl ik op mijn paard rijd, bedenk ik wat een gelukkig mens ik ben. Gezegend met drie gezonde kinderen en een creatieve echtgenoot en wonend in een van de leukste stadjes van Nederland: Wijk bij Duurstede. Sinds kort mag ik mij coördinator noemen van het eerste thuiszorg steunpunt van Omzorg. Eigenlijk past dat ‘omzorgen’ heel goed bij mij. Ik zorg rondom voor iedereen en voel me er lekker bij. Als een netwerker pur sang knoop ik iedereen en alles aan elkaar. Ik heb leren vertrouwen op mijn intuitie en kan situaties en mensen goed inschatten. Ik ben vrijwilliger bij manege Lis Hartel in Doorn en bij de scouting Sea Lions in Wijk bij Duurstede. Als geboren en getogen Cothenaar, heeft deze omgeving geen geheimen voor mij. Ik ben klaar voor iets nieuws.”

Saskia Heine, coördinator van thuiszorg steunpunt Wijk bij Duurstede, heeft ervaring in de zorg door haar voormalige werk als zorgcoördinator op het gebied van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en haar werkzaamheden als (gezins)coach. Kennismakings- en intake-bezoeken zijn haar daarom niet onbekend. Door haar werk als officemanager bij een uitzendbureau kent Saskia de kunst van het vinden van de juiste match tussen zorgverlener en cliënt.

Wilt u meer informatie over Omzorg in Wijk bij Duurstede? Een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op via 0343 – 20 20 12 en wij maken graag een afspraak met u.