Ons profiel

Zorg zoals u dat wenst

Wij zijn Omzorg. Wij voorzien in thuiszorg en ondersteuning die we prettig, persoonlijk en professioneel aanbieden. Wat ons bijzonder maakt, is dat we verder kijken dan regels en protocollen – naar de persoon achter de zorgindicatie. Want goede zorg is mensenwerk, nietwaar?

De bijdrage van de overheid aan zorg en ondersteuning thuis wordt steeds kleiner. Waardevolle particuliere thuiszorg is daarom nu belangrijker dan ooit. Vandaar onze missie: de zorg beter, persoonlijker én goedkoper maken, zodat mensen in hun vertrouwde omgeving oud kunnen worden.

Aan de slag
Wanneer u kennismaakt met Omzorg, dan ervaart u al snel onze duidelijke, frisse aanpak. We maken de zaken niet nodeloos ingewikkeld, maar inventariseren uw wensen, maken een zorgplan en gaan voor u aan de slag. Onderweg staan we altijd voor u klaar. We zijn pas tevreden als onze dienstverlening voor u voelt als thuis.

De beste zorg
Onze goede zorgen worden geleverd door zelfstandige professionals. Doordat wij voor hen de administratie verzorgen, kunnen zij hun aandacht volledig richten op de beste zorg voor u. Omzorg is er bovendien bij al uw vragen rondom de zorg. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het aanvragen van een PGB-indicatie.

Wilt u meer weten?
U kunt op Omzorg vertrouwen. Lees onze heldere belofte of ontdek onze bijzondere werkwijze. Vooral de manier waarop we de juiste match maken tussen zorgvrager en zorgverlener zorgt voor enthousiaste reacties. U kunt ook bellen voor een kennismaking bij u thuis, via (085) 016 02 38.

Ontmoet de mensen van kantoor Zeist                                    Ontmoet de mensen van kantoor Velp

Beoordeling door klanten: 8.5/10 ­ 53 beoordelingen