01/07/2019

Bijscholingscentrum wordt samenwerkingspartner

Persoonlijke en kwalitatieve zorg, dat is wat Omzorg mogelijk wilt maken. En daarom faciliteert Omzorg ieder jaar weer in een divers maar volledig scholingsaanbod voor haar zzp’ers. Zorgverleners kunnen hun bekwaamheid toetsen en bijgeschoold worden op onderwerpen die zij interessant vinden.

Nieuwe locatie in Zeist

Voor deze scholingen heeft Omzorg een nieuwe partner gevonden, een opleidingsinstituut die breed gevestigd is sinds 2009; Bijscholingscentrum. Het Bijscholingscentrum, gevestigd in Leiden, doet naast scholingen op eigen locatie ook incompany scholingen bij verschillende zorgorganisaties. Vanaf deze zomer komt daar een extra locatie bij! Het kantoor van Omzorg in Zeist biedt een nieuwe ruimte voor scholingen aan zorgverleners via Omzorg. Ook zorgverleners die niet staan ingeschreven bij Omzorg zijn welkom om het aanbod te volgen.

Kennisoverdracht is passie

Bijscholingscentrum geeft bij- en nascholing aan zorgverleners en mantelzorgers zodat zij hun dagelijkse werkzaamheden (persoonlijke verzorging en verpleegtechnische vaardigheden) kundig en bekwaam kunnen ‘blijven’ uitvoeren. Daarbij staan de waarden deskundig, vertrouwen, gelijkwaardig, toewijding en samenwerken centraal. “Kennisoverdracht is onze passie”, aldus Hanneke van der Kooij, directeur Bijscholingscentrum.

Kleinschalig en persoonlijk

De groepen per scholing zijn klein en bieden aandacht voor de eigen ervaringen van de deelnemers. De  docenten laten de bijscholingen graag aansluiten bij deze (praktijk-)ervaringen, naast het vaste lesaanbod. Daarnaast delen zij zelf hun kennis en praktijkervaring met veel enthousiasme. Dat maakt de scholingen persoonlijk en op maat.

Na de zomer starten de scholingen bij Omzorg via het Bijscholingscentrum.

De agenda voor het scholingsaanbod 2019 – 2020 is bekend. Wil jij als zelfstandig zorgprofessional weer up-to-date zijn en accreditatiepunten verdienen? Klik op de button en kies uit diverse scholingen.