Tarieven

Haal het meest uit uw persoonsgebonden budget (PGB) met de scherpe tarieven van Omzorg. Wij organiseren zorg persoonlijk, vertrouwd en bijzonder efficiënt.

Omzorg biedt particuliere thuiszorg. In de meeste gevallen kunt u onze zorg gedeeltelijk of volledig betalen vanuit uw PGB.

Scherpe tarieven

Omzorg hanteert een klantgerichte werkwijze die ons in staat stelt zeer efficiënt te werken. Hierdoor zijn onze tarieven altijd scherp. De kosten van zorg door Omzorg zijn afhankelijk van het aantal uren dat u onze inzet nodig heeft en het niveau van de benodigde deskundigheid.

PGB vergoeding

Om onze zorg vergoed te krijgen heeft u toestemming van de overheid nodig. Dit wordt geregeld in een zorgindicatie. Op basis van de hoeveelheid zorg die u nodig heeft krijgt u in de indicatie een budget toegekend. Dit is het persoonsgebonden budget, of kortweg PGB. Omzorg kan zowel de indicatie als de verplichte toetsing daarvan door het CIZ voor u verzorgen.

Wilt u meer weten over PGB aanvragen en de hulp die Omzorg daarbij biedt? Lees alles op onze Hulp bij PGB aanvragen pagina. Klik hier.

Samenwerken voor lage zorgkosten

De inzet van Omzorg buiten uw PGB wordt door uzelf betaald. Deze kosten zijn in bepaalde gevallen fiscaal aftrekbaar. Doordat wij onze bijdrage altijd samen met u vastleggen in een zorgplan, weet u vooraf waar u aan toe bent. Samen houden we de kosten laag.

Meer weten?

Omzorg heeft hart voor de thuiszorg. Het is onze overtuiging dat lage zorgkosten een voornaam onderdeel van de kwaliteit vormen. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over uw eigen situatie? Neem contact met ons op of vraag informatie aan.