Omzorg biedt extra persoonlijke aandacht en zorg tijdens het plusmoment. Een moment waarop we samen een maaltijd te koken, of een leuk uitstapje verzorgen.

Plusmoment

Veel ouderen hebben te maken met eenzaamheid. Wanneer geliefden en vrienden om hen heen wegvallen is de kans aanwezig dat ze sociaal geïsoleerd raken. Bij Omzorg hechten we veel waarde aan uw kwaliteit van leven. Daarom bieden wij het plusmoment.

Het plusmoment staat in het teken van persoonlijke aandacht en gezelligheid. Onze zorgverleners nemen uitgebreid de tijd voor extra persoonlijke aandacht zoals u die wenst.

Invulling plusmoment

De invulling van een plusmoment is geheel persoonlijk. Samen een maaltijd koken, een ontspannende wandeling door het park of samen een uitstapje maken. Bij een plusmoment is alles mogelijk. Wij luisteren graag naar uw wensen en voorkeuren. Wellicht heeft u behoefte aan een goed gesprek of wilt u graag samen uw fotoboeken bekijken en herinneringen ophalen. Alles is mogelijk.

Frequentie plusmoment

Aan de hand van uw wensen spreken we de frequentie af van het plusmoment en hoelang het plusmoment duurt. U kunt het plusmoment aanvragen als verlenging van een bestaand zorgplan. Wij breiden dan het bestaande zorgmoment uit met het door u gewenste plusmoment.

Heeft u nog geen zorg van Omzorg en heeft u interesse in een plusmoment? Geen probleem, u kunt het plusmoment particulier inkopen. Wij zullen samen uw wensen en de frequentie van het plusmoment afstemmen.

Zorgverhaal

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een plusmoment? Lees het zorgverhaal over een dochter die graag zou willen dat haar moeder weer meer van het leven geniet. Lees hier.