Omzorg biedt nachtelijk ondersteuning voor mantelzorgers. Een zorgverlener neemt tijdelijk uw zorgtaak over waardoor u verzekerd bent van een goede nachtrust.

Nachtzorg

Heeft u of uw partner ’s nachts verzorging of verpleging nodig? Omzorg biedt nachtzorg van 23.00 tot 7.00 uur zodat u ook ’s nachts verzekerd bent van goede zorg. Zo kunt u met een gerust gevoel genieten van een goede nachtrust. Nachtzorg van Omzorg kan als waakdienst of slaapdienst worden ingevuld.

Waakdienst

Bij een waakdienst staat onze zorgverlener continue voor u paraat. U kunt van 23.00 tot 7.00 uur gedurende de gehele nacht een beroep doen op de zorgverlener. Hierdoor kunt u met een gerust gevoel veilig slapen in de wetenschap dat er iemand in de buurt is die over u waakt.

Slaapdienst

Het kan een geruststellend gevoel zijn om te weten dat er ’s nachts een zorgverlener in de buurt is die u kan helpen als u bijvoorbeeld naar het toilet moet. Tijdens een slaapdienst slaapt de zorgverlener van 23.00 tot 7.00 uur bij u in huis. U kunt maximaal 3 keer per nacht beroep doen op de zorgverlener.

Mantelzorgers ontzorgen

Nachtzorg van Omzorg biedt uitkomst voor mantelzorgers die vaak niet alleen overdag maar ook ’s nachts klaarstaan voor hun dierbare. Dankzij onze nachtzorg kunt u ’s nachts ongestoord slapen zodat u uitgerust aan de volgende dag kan beginnen.

Wilt u meer weten over mantelzorg ondersteuning? Lees meer op onze mantelzorg pagina. Klik hier.

Nachtzorg inzetten

Omzorg biedt nachtzorg aan voor enkele nachten of voor een langere periode. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.